Az Internet Explorert frissíteni kell annak érdekében, hogy megfelelően megjelenítse az oldalt. A frissítéshez kattintson ...

Acer Aspire 7739Z-4416 W7 FLV

Acer
Acer Aspire 7739Z-4416 W7 FLV laptop képe
A kép illusztráció
Minta Belyeg
Minta Belyeg
Minta Belyeg

Eredeti jellemzők

 • Processzor: Pentium P6200 (2130)
 • Memória: 4096 MB
 • Merevlemez: 750 GB
 • Kijelző: 17.3ʺ HD+ (1600x900)
 • Videokártya: Intel HD Graphics
 • Operációs rendszer: Windows7 HomePrem 64Bit
 • Optikai meghajtó: DVDRW
 • Szín: szürke
 • Jótállás: 3 nap
 • LAN: 10/100
 • USB: 3x2.0
 • Billentyűzet: angol
 • Wireless LAN: b/g/n 300mbps
 • Használt/Új: Használt
 • Kártyaolvasó: SD card
 • Pozicionáló eszköz: Touch pad
 • Numerikus billentyűzet: van
 • HDMI: van
 • Webkamera: van
 • Egyéb portok: VGA

Segítség a jellemzők értelmezéséhez

Processzor: Pentium P6200 (2130)

Az Intel® Pentium® P6200-es modellje 2,130 GHz frekvenciájával kiváló teljesítményt nyújt általános otthoni vagy irodai munkavégzés során.

Az alábbi hardveres képességek segítik a rendszer hatékonyabbködését:
- Enhanced Intel Speedstep® Technology: a processzor terheléstől függően változtatja órajelét, ezáltal energiát takarít meg.
- Intel® EM64T: a processzor 4 GB-nál több memória megcímzésére képes, ezáltal elérhetővé válnak a 64 bites operációs rendszerek és programok által nyújtott előnyök.
- Execute Disable Bit: a processzor hardveresen képes megakadályozni egyes vírusok és rosszindulatú kódok futását, ezáltal segítve rendszerünk vírusvédelmét.

Órajel: 2130 MHz
Magok száma: 2

Memória: 4096

A megfelelő mennyiségű memória alapvetően befolyásolja az operációs rendszer és a felhasználói programok sebességét. Általános otthoni vagy irodai felhasználásra 2-4 GB memória javasolt. Tervezőprogramok, adatbázisok vagy játékok futtatásához 4 GB vagy több memória ajánlott.

Merevlemez: 750
Kijelző: 17.3ʺ HD+ (1600x900)

 

A nagyméretű, 17,3"-os HD (1600x900) kijelzővel szerelt laptop kiválóan jeleníti meg a DVD és HD filmeket, a fotókat és a számítógépes játékokat.
Egy asztali számítógépet helyettesítő, laptop nagyméretű kijelzője hatékonyabbá teszi a munkavégzést és kiteljesíti a multimédiás képességeket.
Egy nagyméretű, normál felbontású WXGA+ (1440x900) kijelzőhöz képest a HD (1600x900) kijelző 11,1 százalékkal több pixelt tartalmaz, ezáltal a nagyobb munkaterületen átláthatóbb és gyorsabb a munka. A Microsoft Excel® vagy OpenOffice.org Calc táblázatkezelő programok használata során több cella látható egyidejűleg a kijelzőn. A népszerű képszerkesztő programokkal (Adobe® Photoshop®, Corel® PHOTO-PAINT®) egy HD (1600x900) felbontású kijelzőn könnyebben szerkeszthetők a képek.
Egy HD (1600x900) felbontású LCD-TFT kijelző a legmegfelelőbb munkára és otthoni multimédia feladatokra, HD videók vagy nagyfelbontású játékok megjelenítésére.

Videokártya: Intel HD Graphics
Operációs rendszer: Windows7 HomePrem 64Bit
Optikai meghajtó: DVDRW
Szín: szürke
Jótállás: 3 nap
LAN: 10/100

Normál, maximum 100 Mb/s sebességű csatlakozást biztosít az otthoni hálózathoz vagy a szélessávú vezetékes internet-szolgáltatáshoz.

USB: 3x2.0
Billentyűzet: angol

 A felhasználó és a számítógép közötti kapcsolattartás legfontosabb eszköze a billentyűzet. A sikeres és gyors munkának elengedhetetlen feltétele, hogy a felhasználó ismerje a billentyűzeten található jeleket és azok pontos helyét. A laptopok billentyűzetén egyedi jelek is találhatóak, amelyek különböző, a gyártók által meghatározott funkcióval rendelkeznek. Ezek a jelek eltérő színnel kerülnek a billentyűzetre. Ilyen funkciók lehetnek a kijelző fényerejének növelése és csökkentése, hangerő növelése és csökkentése, hibernálás és készenléti állapot parancsa, monitorok közötti váltás parancsa, touchpad kikapcsolása és engedélyezése, numerikus billentyűzet kikapcsolása és engedélyezése, és még sok más. Ezeket a funkciókat az Fn billentyű és a kívánt funkcióbillentyű együttes lenyomásáva érhetjük el.

Wireless LAN: b/g/n 300mbps

Lehetőséget teremt wireless LAN access point vagy router hatókörébe érve annak hálózatához csatlakozni, illetve két laptopot rádióhullám segítségével számítógép-hálózatba kötni (ad-hoc). A különböző szabványok eltérő működési frekvenciát és maximális sebességet határoznak meg: 802.11b: 2,4 GHz, 11 Mb/s, 802.11g: 2,4 GHz, 54 Mb/s, 802.11n: 2,4/5 GHz, 248 Mb/s.

Használt/Új: Használt
Kártyaolvasó: SD card

 Digitális fényképezőgépek és mobiltelefonok által használt népszerű memóriakártya típusok közül a Secure Digital™ (SD™) használatára van lehetőség a a memóriakártya-olvasóban. Ugyanezen formátum micro és mini változata átalakítón keresztül használható.

Pozicionáló eszköz: Touch pad

 A touchpad az egérmutató mozgatására szolgáló eszköz. Funkcionálisan ugyanazt nyújtja, mint az egér.

Numerikus billentyűzet: van
HDMI: van

  A HDMI™ csatlakozó digitális videó és audió jelek tömörítetlen átvitelére szolgál televízióra, monitorra vagy projektorra. HDMI™ multimédia kimenet segítségével könnyedén csatlakoztathatóak nagyfelbontású televíziók, és akár FullHD tartalom is megjeleníthetővé válik a többcsatornás audiótartalom mellett. A digitális tartalomvédelemmel (HDCP) ellátott anyagok is megjeleníthetőek a külső kijelzőkön. A HDMI™ szabvány teljes kompatibilitást biztosít a DVI szabvánnyal, így minőségromlás nélkül használhatóak a HDMI™-DVI átalakítók videókép átvitelére.

Webkamera: van

 A beépített webkamera elérhetővé teszi a népszerű azonnali üzenetküldő (Instant Messaging) szolgáltatásokat, így lehetőség nyílik az Interneten keresztül kezdeményezett és fogadott hanghívásokra, vagy akár videotelefonálásra (Windows Live™ Messenger, Skype™).

Egyéb portok: VGA

  A VGA csatlakozó segítségével egyszerűen csatlakoztathatóak a monitorok, projektorok és televíziók a számítógéphez.

Vissza az oldal tetejére

Hasonló ajánlatok

webmaster@laptopdiszkont.hu

Tel: 06 1 488-5092

Ügyfélszolgálat:

10:00-18:00

Keresés

Kosár

Mi van a kosárban

Kedvencek

Nincs bejelölt kedvenc termék.

adatmentés

Laptopdiszkont notebook webáruház
Minden jog fenntartva!
footer_logo.png