Az Internet Explorert frissíteni kell annak érdekében, hogy megfelelően megjelenítse az oldalt. A frissítéshez kattintson ...

EDGE a Lenovotól

Nyomtatóbarát verzió

Lenovo ThinkPad EDGE - Lenovo megújult formában!
 2010.04.01 

Kis- és középvállalatoknak szánt, megfizethetõ, legújabb technológiákkal felszerelt, tartós, megbízható és még trendi is? Ez az új EDGE!

A ThinkPad notebookok a környezettudatos hordozható személyi számítógépek legújabb szintjét képviselik. A nagyteljesítményû processzoroktól és grafikától az ultra vékony designon át a kivételesen hosszú akkumulátoros üzemidõig, a ThinkPad modellek minden üzleti igénynek megfelelnek.

A legújabb ThinkPad Edge a trendeknek megfelelõ külsõt kapta, de a ThinkPad-ekre jellemzõ tartóssággal és megbízhatósággal rendelkeznek. Ennek köszönhetõen az Edge billentyûzetének nem okoz gondot, ha folyadék ömlik rá, valamint rendelkezik a hozzáadott értéket képviselõ ThinkVantage technológiákkal, az Active Protection System merevlemez védelmi rendszerrel és a Rescue and Recovery mentõ- és helyreállító szoftverrel.

A ThinkPad Edge a fényes fekete és matt felületekkel a klasszikus üzleti megjelenést hordozza, de azok számára, akik vidámabb és élettelibb külsejû gépet szeretnének, az Edge laptopok tûzpiros színben is elérhetõek. A modelleket bármely szín esetén egy finom, ezüstszínû sáv is keretezi.

Egy számítógép vételára a használat során jelentkezõ összes költség csak körülbelül 20%-át teszi ki. A fennmaradó 80% a számítógép fenntartási költsége. Az innovatív ThinkVantage technológiáknak köszönhetõen a ThinkPad laptopok a használat minden idõszakára nyújtanak támogatást, így csökkentve a fenntartási költségeket.

A Thinkpad széria környezetbarát technológiával készül, nézzük a jellemzõket:
LED-es háttérvilágítás, higany-mentes kijelzõk.
Kétmagos processzorok - 10%-al alacsonyabb energiafelhasználás, mint a hagyományos processzorok esetében.
A kiváló és csendes hûtõrendszer csökkenti az energiafogyasztást, és a kibocsátott hõt.
Átkapcsolható grafikus megoldás a két videokártya között - 15%-al alacsonyabb energiafogyasztás a korábbi T sorozathoz képest.
Solid-state háttértár - 90%-al alacsonyabb energiafogyasztás a hagyományos merevlemezekhez viszonyítva.
Kisfeszültségû processzor technológia (25-wattos processzorok).
Battery Stretch funkció.
Újrahasznosítható anyagok
Újrahasznosítható csomagolás - Minimum öt újrafelhasználásra tervezték.

Forrás: Chipland

webmaster@laptopdiszkont.hu

Tel: 06 1 488-5092

Ügyfélszolgálat:

10:00-18:00

Keresés

Kosár

Mi van a kosárban

Kedvencek

Nincs bejelölt kedvenc termék.

Laptopdiszkont notebook webáruház
Minden jog fenntartva!
footer_logo.png